Produsul se intituleaza Intel Compute Stick, masoara doar 10 cm si este dotat cu Bluetooth şi Wi-Fi pentru conexiunea la periferice şi la Internet.

Cel mai mic mini PC de pe piata este disponibil in doua variante  hardware destul de potente:

  1. prima varianta are sub capota procesorul quad core Intel Atom pe arhitectura Bay Trail, dispune de 32GB capacitate de stocare interna, 2GB de Ram si vine cu Windows* 8.1 preinstalat.
  2. a doua varianta are sub capota acelasi procesor quad core Intel Atom pe arhitectura Bay Trail, dispune de 8 GB capacitate de stocare interna, 1GB memorie RAM si vine cu Linux preinstalat.

intel-compute-stick-1

Trebuie sa precizam si faptul ca memoria interna poate fi extinsa, pt ambele modele, prin intermediul slot-ului de card SD

 Intel Compute Stick se comercializeaza in Romania la pretul de 739,99 de lei si este disponibil in oferta celor de la PC Garage.

Intel-Compute-Stick

“Datorita Legii lui Moore, dupa care Intel s-a ghidat in ultimii 50 de ani, au luat nastere cele mai mari inovatii tehnologice. De-a lungul timpului, PC-ul s-a reinventat schimbandu-si forma in functie de tendinte si de nevoile utilizatorilor. In prezent, discutam despre Intel Compute Stick, un computer de doar 10 cm, care redefineste domeniul PC-urilor”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel Romania si Bulgaria

Va invitam sa vizualizati si videoclipul de prezentare al celui mai mic mini PC din lume, intitulat  Intel Compute Stick.