ITHOT: Știri din IT & C

Hugo Barra a plecat de la Xiaomi iar acesta va ajunge de luna viitoare în “ograda” Facebook

Celebrul Hugo Barra a ocupat timp de 3 ani si jumatate functia de vicepresedinte al companie Xiaomi si mai mult decat atat a fost si imaginea acestui brand de renume din China.

Hugo Barra and Mark Zuckerberg VR 768x514 - Hugo Barra a plecat de la Xiaomi iar acesta va ajunge de luna viitoare în "ograda" Facebook

Acum Hugo Barra a anuntat pe retelele sociale faptul ca va parasi “corabia” Xiaomi iar incepand de luna viitoare va poposi in ograda celor de la Facebook.

Xiaomi Mi 4i Hugo Barra f - Hugo Barra a plecat de la Xiaomi iar acesta va ajunge de luna viitoare în "ograda" Facebook

Mai mult decat atat, fondatorul Facebook Mark Zuckerberg confirma acest “transfer” si isi exprima incantarea pe aceasta tema, afirmad faptul ca Hugo Barra are aceleasi convingeri ca si el cu privire la viitorul tehnologiei de realitate virtuala/augmentata.

Asadar Hugo Barra se va intoarce in celebra zona Silicon Valley din California, unde va fi liderul echipei Oculus de la Facebook.

Probabil ca Hugo Barra va reusi sa aiba mai mult succes la Facebook decat a avut la Xiaomi desi el afirma ca a dorit aceasta schimbare ca sa poata fi mai aproape de familie si de prieteni.

C3BWgD3UEAAFKTv - Hugo Barra a plecat de la Xiaomi iar acesta va ajunge de luna viitoare în "ograda" Facebook

Acum ramane de vazut cum va reusi Hugo Barra sa isi puna “amprenta” pe aceasta divizie din cadrul Facebook dar cert este ca Mark Zuckerberg va investi sume consistente in dezvoltarea acestei tehnologii.

Hugo Mark - Hugo Barra a plecat de la Xiaomi iar acesta va ajunge de luna viitoare în "ograda" Facebook

Via: Mark Zuckerberg

Lasă un comentariu