Huawei Watch GT a fost lansat iar acesta este dotat cu procesor Cortex-M4, display AMOLED și MIL STD 810G

Huawei a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si un nou smartwatch iar acesta se intituleaza Watch GT si adopta un design extrem de atractiv.

Noul smartwatch din portofoliul celor de la Huawei este disponibil in doua variante, in speta Sport si Classic.

Huawei Watch GT dispune de procesorul Cortex-M4, secondat de catre 16MB de memorie RAM si 128 de MB ROM.

Noul smartwatch al celor de la Huawei este echipat cu un display circular AMOLED iar acesta masoara 1.39inci in diagoanala, ruleaza la rezolutia de 454 x 454 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass DX.

Trebuie sa metionam si faptul ca noul smartwatch Huawei poseda certificarile IP68 + MIL STD 810G, asadar va rezista cu brio la socuri, apa si praf.

Huawei Watch GT dispune de: Bluetooth 4.2, giroscop, accelormetru, barometru, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS si GLONASS.

Producatorul sustine faptul ca bateria poate sustine o autonomie de pana la 30 de zile dar acum ramane de vazut cum se descurca si in realitate.

Noul smartwatch din portofoliul celor de la Huawei beneficiaza de tehnologia Huawei’s TruSeen 3.0, asadar poate monitoriza mult mai precis ritmul cardiac iar acesta este capabil sa monitorizeze si calitatea somnului.

Huawei Watch GT va fi disponibil spre comercializare in ambele versiuni incepand de luna viitoare iar preturile vor pleca de la 199 de Euro pentru modelul Sport si vor ajunge la 250 de Euro pt modelul Classic.

(Via)

Lasă un comentariu