ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Huawei Watch 2 – smartwatch cu procesor Snapdragon Wear 2100, display AMOLED și certificare IP68

Huawei a lansat la MWC pe langa noile flagship-uri si noua generatie de smartwatch-uri iar acestea poarta numele de Watch 2 si Watch 2 Classic.

Asadar noul smartwatch al celor de la Huawei este disponibil in 2 variante si modelul Watch 2 este ceva mai sport iar varianta Watch 2 Classic adopta un design mult mai elegant.

Ambele variante sunt dotate cu procesorul Qualcomm Snapdragon Wear 2100, secondat de catre 768 MB de RAM si 4 GB spatiu de stocare intern.

Noile smartwatch-uri din portofoliul celor de la Huawei sunt echipate cu display-uri AMOLED, care masoara 1.2 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 390×390 pixeli si sunt protejate cu sticla Corning Gorilla Glass 3.

Atat Huawei Watch 2, cat si Watch 2 Classic dispun de: senzor de miscare pe 6 axe, barometru, senzor de monitorizare a ritmului cardiac, GPS, Wi-Fi, NFC, Bluetooth si conexiune 4G/LTE(disponibila doar pt modelul Watch 2 ).

Ambele modele poseda certificarea IP68, asadar acestea vor rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Huawei Watch 2 are 12.6 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 420 mAh care dispune de tehnologia fast charging si ruleaza versiunea de android Wear 2.0.

Noile smartwatch-uri Huawei vor fi disponibile spre comercializare incepand de luna viitoare iar preturile de comercializare vor fi urmatoarele:

  • Huawei Watch 2 in varianta care nu dispune de conexiune 4G/LTE va putea fi achizitionat la “doar” 329 de Euro;
  • Huawei Watch 2 in varianta care dispune de conexiune 4G/LTE va putea fi achizitionat la “doar” 379 de Euro;
  • Huawei Watch 2 in varianta Classic va putea fi achizitionat la “doar” 399 de Euro.

Asadar preturile de comercializare sunt destul de “piperate” iar utilitatea acestor gadgeturi este destul de redusa si pe “alocuri” complet inutila.

Va reamintim si faptul ca Huawei a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si smartphone-urile P10 si P10 Plus iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu