Blog ITHOT.RO

Huawei Union – smartphone de buget, compatibil 4G!

Cei de la Huawei au lansat un nou smartphone de buget, care se intituleaza Union  si se evidentiaza prin intermediul raportului excelent dintre pret si specificatii.

huawei-union-Optimized

Huawei Union ascunde sub capota procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 210 tactat la 1.1 Ghz, GPU Adreno 304, 1 GB RAM si 8 GB memorie interna care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB.

Noul smartphone al celor de la Huawei este echipat cu un display IPS de 4.5″ care ruleaza la rezolutia de 1280×720 pixeli, versiunea de android Lollipop 5.1 customizata cu interfata Emotion UI.

Huawei Union este un smartphone compatibil 4G care dispune de functii precum: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.1, A-GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de proximitate, accelerometru si senzor de lumină.

Camera foto principala dispune de 5 MP si este capabila sa filmeze la rezolutia 720p cu 30 fps dar din pacate terminalul nu este dotat si cu o camera foto secundara.

Huawei-Union-2

Huawei Union are 9.9 mm grosime, cantareste 141 de grame iar sub capota ascunde un acumulator de 2.000 de mAh care speram sa poata sustine o autonomie decenta.

Noul smartphone de buget al celor de la Huawei este disponibil deja spre comercializare in India iar acesta poate fi achizitionat la pretul de aproximativ 80 de dolari.

Lasă un comentariu