Huawei P8 Lite a fost livrat în peste 10 milioane de unități în întreaga lume!

Cei de la Huawei au livrat peste 10 milioane de smartphone-uri Huawei P8 lite, la doar 9 luni de la lansarea modelului în Europa.

Huawei P8-lite-1

În total, întreaga serie Huawei P8 a fost livrată cu succes către mai mult de 16 de milioane de utilizatori din întreaga lume, astfel că 60% din vânzările înregistrate provin de pe piețele globale.

Anul 2016 a început în forță pentru Huawei, compania înregistrând un nou record în materie de livrări de smartphone-uri: peste 12 milioane de unități livrate în luna ianuarie – ceea ce înseamnă o creștere cu 93% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Mai mult, luna ianuarie a fost a patra lună consecutivă în care Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri. Datorită creșterii continue a notorietății brandului la nivel global, interesul consumatorilor pentru produsele Huawei crește deasemenea în mod semnificativ de la lună la lună.
Astfel, în anul 2015, compania Huawei a livrat 108 milioane de unități – o creștere cu 44% față de anul 2014, rezultat care consolidează poziția companiei în topul primelor trei brand-uri la nivel global.
Modelul Huawei P8 Lite este primul smartphone al producătorului chinez care înregistrează mai multe vânzări pe piețele globale decât în China. Compania își propune să ajungă la consumatorii din întreaga lume cu produse performante, dar totodată ușor de utilizat.

Huawei P8-lite-8
Adoptând design-ul elegant al seriei P, Huawei P8lite este realizat cu o atenție desăvârșită la detalii. Designul elegant este completat de specificațiile de top, precum procesorul Octa-core, camera foto principală de 13MP și tehnologia 4G integrate.

Produsul păstrează un raport calitate-preț echilibrat pentru consumatori, care continuă să achiziționeze smartphone-ul într-un număr record.

Huawei P8-lite-7
În România, smartphone-ul este comercializat din luna iunie a anului 2015 și a înregistrat vânzări de peste 100.000 unități, situându-se în top 5 cele mai bine vândute telefoane din România. Huawei P8 Lite este disponibil  in oferta celor de la eMAG si poate fi achzitionat la un pret excelent, de doar 900 lei.

Huawei-P8-Max-2

Va reamintim faptul ca am testat phabletul Huawei P8 Max si puteti vizualiza review-ul complet al acestui terminal accesand acest link.

Lasă un comentariu