Huawei P10 Plus este echipat cu procesorul Kirin 960 iar varianta de bază are un preț de 726 dolari

Revenim asa cum v-am pormis cu preturile de comercializare pentru smartphone-ul Huawei P10 Plus iar acestea sunt mult mai “piperate” fata de cele ale modelului de baza, in speta P10.

Huawei P10 Plus dispune tot de procesorul octa-core Kirin 960 tactat la 2.3 GHz, GPU Mali-G71MP8, vor fi disponibile variante echipat cu 4 GB de RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante dotate cu 6 GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern iar in ambele variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 20 MP + 12 MP, este dotata cu lentile Leica SUMMARIT, laser AF, OIS si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Huawei P10 Plus este echipat cu un superb display AMOLED care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele vor fi cu siguranta de cea mai buna calitate.

Huawei P10 Plus este un smartphone dual-sim(nano SIM + nano SIM / microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11ac (2.4 GHz si 5 GHz), Bluetooth 4.2 LE, GPS si NFC iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul flagship al celor de la Huawei va fi echipat cu un acumulator de 3.100 mAh si va rula versiunea de android 7.0 Nougat, care va fi customizata cu interfata EMUI.

Huawei P10 Plus va fi lansat tot in luna aprilie a acestui an iar preturile de comercializare vor fi urmatoarele:

  • Huawei P10 Plus in varianta echipat cu 4 GB de RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern va putea fi achizitionat la “doar” 726 de dolari;
  • Huawei P10 Plus in varianta echipat cu 6 GB de RAM si 128 de GB spatiu de stocare intern va putea fi achizitionat la “doar” 828 de dolari.

Bineinteles ca preturile de comercializare pe care le vor practica in Europa vor fi ceva mai “umflate”(practic dolarii devin euro si se mai adauga o marja consistenta).

Va invitam sa vizualizati si preturile de comercializare pentru smartphone-ul Huawei P10 iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: phonearena.com

Lasă un comentariu