Huawei P10 Legend Limited Edition este disponibil spre comercializare și are un preț extrem de “atractiv”

Compania Legend are sediul in Helsinki si este renumita pentru faptul ca personalizeaza in cel mai opulent mod, cele mai noi gadgeturi disponibile pe piata.

Asadar acestia personalizeaza in editie limitata cele mai noi smartphone-uri, tablete sau smartwatch-uri iar ulterior le comercializeaza la preturi astronomice.

De aceasta data au lansat o editie limitata a noului flagship Huawei, in speta P10 iar noul terminal poarta numele de Huawei P10 Legend Limited Edition.

Specificatiile hardware sunt identice precum cele prezente pe modelul de baza iar diferentele majore intervin la nivel de design dupa cum ati putut vedea deja.

Clientii acestor modele exclusiviste pot opta pentru nuanta in care terminalele vor fi placate cu aur de 24K (alb, roz sau auriu) si pot opta pentru diverse modele care pot fi gravate pe spatele acestora.

Pentru cei mai generosi clienti se pot adauga si pietre pretioase, gen diamante iar toti clientii vor receptiona cadou cate o husa din piele.

Pielea din care este realizata respectiva husa provine de la cele mai exotice animale iar clientii pot opta pentru varianta dorita.

Huawei P10 Legend Limited Edition este disponibil deja spre comercializare si poate fi achizitionat la “doar” 2.690 de Euro.

Terminalul se livreaza  la nivel mondial iar acesta este ambalat intr-o cutie eleganta realizata in totalitate din lemn de calitate iar compania Legend ofera un certificat de autenticitate si un certificat de garantie.

Asadar va recomandam sa plasati cat mai curand comanda deoarece mai sunt foarte putine terminale disponibile iar cererea pentru acestea este absolut covarsitoare :)).

Va reamintim si faptul ca Huawei si-a lansat noile flagship-uri in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2017 iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: gizchina.com

Lasă un comentariu