Huawei NCE-TL10 – smartphone cu procesor octa-core, display HD, 3 GB de RAM și baterie de 4.000 mAh

Cei de la Huawei au receptionat certificarea TENAA pentru un nou smartphone mid-range iar terminalul poarta numele de cod NCE-TL10 si dispune de un hardware potent.

Huawei NCE-TL10 este dotat cu un procesor octa-core tactat la 1.5 GHz, secondat de catre 3 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Huawei NCE-TL10 este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt cu siguranta de buna calitate.

Huawei NCE-TL10 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Huawei are 8.1 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Huawei NCE-TL10 va fi lansat in curand iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestui terminal dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Va reamintim si faptul ca Huawei si-a lansat noile flagship-uri in cadrul evenimentului MWC 2017 iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: themobileindian.com

Lasă un comentariu