HUAWEI “moare” încet dar sigur…

Am tot evitat sa abordam acest subiect deoarece nu se afla in aria noastra de interes dar ca urmare a solicitarilor voastre vom face acum cateva precizari.

Dupa cum prea bine stiti deja, Huawei nu mai poate utiliza serviciile Google in mod legal, ca urmare a interdictiilor “trasate” de catre Presedintele Statelor Unite.

Din pacate, celebrul producator nu a stiut cum sa gestioneze aceasta speta iar conflictul a escaladat rapid si lipsa crasa de comunicare nu a facut altceva decat sa adauge “paie pe foc”.

Huawei a continuat sa lanseze terminale si in aceasta perioada de haos total iar in cadrul lansarilor nu au scos o vorba despre faptul ca nu mai au voie sa utilizeze serviciile Google.

Practic au batut moneda doar pe specificatiile hardware ale terminalelor lansate desi fanii Huawei asteptau cu nerabdare sa afle ce se va intampla de acum incolo cu smartphone-urile din portofoliul acestora.

Cei de la Noobz au sintetizat foarte bine tot acest “haos”, intr-un material video pe care vi-l recomandam sa-l vizionati integral ceva mai jos, pt a intelege cu exactitate cum stau lucrurile in realitate.

Din pacate unul dintre cei mai cunoscuti influenceri romani incearca sa isi convinga urmaritorii ca nu este un impediment asa de mare faptul ca aplicatiile Google nu mai vin preinstalate pe terminalele Huawei iar mai mult decat atat face si o demonstratie “live”.

Practic vrea sa ne spuna cu disperare faptul ca va puteti achizitiona fara probleme noile terminale din portofoliul celor de la Huawei chiar daca nu mai vin cu aplicatiile Google preinstalate si mai mult decat atat, ne “invata” cum putem beneficia de acestea intr-un mod extrem de dubios.

Asadar dupa ce platesti aproximativ 1.000 de Euro pe un flagship Huawei, nu mai trebuie “decat” sa pierzi cateva ore din viata pentru a instala in mod ilegal aplicatiile Google, care vin deja preinstalate inclusiv pe terminalele care nu depasesc pragul de 100 de Euro.

Sincer nu intelegem de ce a decis sa se compromita in acest mod dar cert este faptul ca nu ii face cinste un astfel de material, care nu face altceva decat sa-i scada nivelul de credibilitate.

Mai mult ca sigur Huawei va disparea destul de curand de pe piata europeana dar stati linistiti pt ca o vor duce foarte bine pe piata din China, unde sunt lideri momentan.

Voi ce parere aveti despre acest subiect extrem de sensibil? V-ati mai cumpara un smartphone Huawei?

8 Comentarii
 1. Doc spune

  Bineînțeles că nu merită să dai 1000 de Euro pe așa ceva,dar se vor găsii destui care o vor face doar pentru Fală . Părerea mea e că Xiaomi va câștiga cel mai mult din căderea Huawei.

  1. BYTZA spune

   Din pacate cu siguranta asa va fi iar Xiaomi va profita din plin de acest haos total.

 2. Ionut Sandu spune

  Trebuie sa fi nebun sa mai cumperi un smartphone de la ei in conditiile astea iar George B iti dai seama ca a facut-o pentru bani.

  1. BYTZA spune

   Stai linistit pt ca sunt suficienti “naivi” care se vor lasa pacaliti doar de specificatiile hardware. Noi credeam ca GB a realizat “materialul” pro bono :)))

 3. Vali Parvu spune

  Nu am crezut niciodata in spusele lui buhnici pentru ca la el toate sunt cele mai bune sau cele mai tari, indiferent ca vorbeste de telefoane sau masini.

  1. BYTZA spune

   Esti mult prea rautacios iar noi nu incurajam un astfel de comportament… :))

 4. Razvan Popescu spune

  Mie nu imi pare rau ca se duc, pana la urma si-au facut-o cu mana lor. Sper ca Xiaomi sa le preia locul.

  1. BYTZA spune

   Intr-adevar asa este…. Xiaomi va profita din plin 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata