HUAWEI "moare" încet dar sigur iar acum urmează să dispară din Europa 💥 ITHOT.RO

HUAWEI “moare” încet dar sigur iar acum urmează să dispară din Europa

Am tot evitat sa abordam acest subiect deoarece nu se afla in aria noastra de interes dar ca urmare a solicitarilor voastre vom face acum cateva precizari.

Dupa cum prea bine stiti deja, Huawei nu mai poate utiliza serviciile Google in mod legal, ca urmare a interdictiilor “trasate” de catre Presedintele Statelor Unite.

Din pacate, celebrul producator nu a stiut cum sa gestioneze aceasta speta iar conflictul a escaladat rapid si lipsa crasa de comunicare nu a facut altceva decat sa adauge “paie pe foc”.

Huawei a continuat sa lanseze terminale si in aceasta perioada de haos total iar in cadrul lansarilor nu au scos o vorba despre faptul ca nu mai au voie sa utilizeze serviciile Google.

Practic au batut moneda doar pe specificatiile hardware ale terminalelor lansate desi fanii Huawei asteptau cu nerabdare sa afle ce se va intampla de acum incolo cu smartphone-urile din portofoliul acestora.

Cei de la Noobz au sintetizat foarte bine tot acest “haos”, intr-un material video pe care vi-l recomandam sa-l vizionati integral ceva mai jos, pt a intelege cu exactitate cum stau lucrurile in realitate.

Din pacate unul dintre cei mai cunoscuti influenceri romani incearca sa isi convinga urmaritorii ca nu este un impediment asa de mare faptul ca aplicatiile Google nu mai vin preinstalate pe terminalele Huawei iar mai mult decat atat face si o demonstratie “live”.

Practic vrea sa ne spuna cu disperare faptul ca va puteti achizitiona fara probleme noile terminale din portofoliul celor de la Huawei chiar daca nu mai vin cu aplicatiile Google preinstalate si mai mult decat atat, ne “invata” cum putem beneficia de acestea intr-un mod extrem de dubios.

Asadar dupa ce platesti aproximativ 1.000 de Euro pe un flagship Huawei, nu mai trebuie “decat” sa pierzi cateva ore din viata pentru a instala in mod ilegal aplicatiile Google, care vin deja preinstalate inclusiv pe terminalele care nu depasesc pragul de 100 de Euro.

Sincer nu intelegem de ce a decis sa se compromita in acest mod dar cert este faptul ca nu ii face cinste un astfel de material, care nu face altceva decat sa-i scada nivelul de credibilitate.

Mai mult ca sigur Huawei va disparea destul de curand de pe piata europeana dar stati linistiti pt ca o vor duce foarte bine pe piata din China, unde sunt lideri momentan.

Voi ce parere aveti despre acest subiect extrem de sensibil? V-ati mai cumpara un smartphone Huawei?

Cele mai recente comentarii

 1. Doc 23 octombrie 2019
  • BYTZA 23 octombrie 2019
 2. Ionut Sandu 22 octombrie 2019
  • BYTZA 22 octombrie 2019
 3. Vali Parvu 22 octombrie 2019
  • BYTZA 22 octombrie 2019
 4. Razvan Popescu 22 octombrie 2019
  • BYTZA 22 octombrie 2019

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!