ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Huawei MateBook – convertibil dotat cu display 2K, senzor de amprenta si Windows 10!

Huawei a lansat astazi primul laptop de tip 2 in 1 iar acesta se intituleaza MateBook si se evidentiaza atat prin intermediul specificatiilor hardware cat si prin intermediul designului atractiv.

Huawei-MateBook-1

Huawei MateBook  ascunde sub capota noua generatie de procesoare  Intel Core M3, M5 sau M7, sunt disponibile variante de 4 sau 8 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de tip SSD si capacitatea acestuia variaza intre 128 si 512 GB.

Noul convertibil al celor de la Huawei este echipat cu un superb display IPS de 12 care ruleaza la rezolutia de 2160×1440 pixeli, ce mai recenta versiune de windows, in speta Windows 10.

Huawei MateBook are doar 6.9 mm grosime, cantareste 640 de grame si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, Bluetooth 4.1, USB 3.0 Type-C si stylus.

Sistemul de sonorizare al acestui convertibil este format din 2 difuzoare stereo, certificate Dolby Atmos si care sunt capabile sa redea un sound de calitate.

Huawei MateBook este echipat cu un acumulator de 4.430 mAh si o camera foto care dispune de 5 MP.

Carcasa acestui convertibil este realizatta in totalitate dintr-o combinatie de policarbonat si aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Huawei ne-au obisnuit deja.

Huawei-MateBook-2

Noul convertibil al celor de la Huawei va fi disponibil in curand spre comercializare iar preturile sunt urmatoarele:

  • Huawei Mate Book dotat cu procesorul Intel Core M3, 4 GB de memorie RAM și spatiu de stocare SSD 128 GB va putea fi achizitionat la pretul de 799 Euro.
  • Huawei Mate Book dotat cu procesorul Intel Core M3, 4 GB de memorie RAM și spatiu de stocare SSD 256 GB va putea fi achizitionat la pretul de 949 Euro
  • Huawei Mate Book dotat cu procesorul Intel Core M5, 4 GB de memorie RAM și spatiu de stocare SSD 256 GB va putea fi achizitionat la pretul de 1.149 Euro
  • Huawei Mate Book dotat cu procesorul Intel Core M5, 4 GB de memorie RAM și spatiu de stocare SSD 512 GB va putea fi achizitionat la pretul de 1.349 Euro
  • Huawei Mate Book dotat cu procesorul Intel Core M7, 4 GB de memorie RAM și spatiu de stocare SSD 256 GB va putea fi achizitionat la pretul de 1.599 Euro
  • Huawei Mate Book dotat cu procesorul Intel Core M3, 4 GB de memorie RAM și spatiu de stocare SSD 512 GB va putea fi achizitionat la pretul de 1.799 Euro

Huawei-MateBook-1

Accesoriile pot fi achizitionate separat iar preturile acestora sunt urmatoarele:

  • Tastaura poate fi achizitionata la pretul de 149 Euro
  • Stylus MatePen poate fi achizitionat la pretul de 69 Euro
  • MateDock poate fi achizitionat la pretul de 99 Euro

Asadar preturile de comercializare sunt destul de “piperate” dar trebuie sa tinem cont si de faptul ca activeaza pe acelasi segment, precum Apple iPad Pro si Microsoft Surface Pro 4.

Lasă un comentariu