ITHOT: Știri din IT & C

Huawei Mate 9 va fi lansat în data de 3 noiembrie iar phablet-ul dispune de specificații hardware de top

Cei de la Huawei pregatesc intens lansarea noului phablet care se intituleaza Mate 9 iar terminalul adopta un design elegant si dispune de specificatii hardware de top.

Huawei Mate 9 - Huawei Mate 9 va fi lansat în data de 3 noiembrie iar phablet-ul dispune de specificații hardware de top

Conform celor mai recente informatii se pare ca Huawei Mate 9 este echipat cu noul procesor octa-core HiSilicon Kirin 960 tactat la 2.6 GHz, GPU Mali-T880 MP4, vor fi disponibile variante echipate cu 3 GB de RAM/64 de GB spatiu de stocare intern, 4 GB de memorie RAM/128/256 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 6 GB de RAM/256 de GB spatiu de stocare intern.

maxresdefault 1 - Huawei Mate 9 va fi lansat în data de 3 noiembrie iar phablet-ul dispune de specificații hardware de top

Camera foto principala este duala si dispune de 20 MP, este dotata cu lentile Leica SUMMARIT, stabilizare optica si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Huawei Mate 9 are un display IPS care masoara 5.9 inch in diagonala,  ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Huawei ne-au obisnuit deja.

p9 - Huawei Mate 9 va fi lansat în data de 3 noiembrie iar phablet-ul dispune de specificații hardware de top

Huawei Mate 9 este un phablet dual-sim(nano SIM + nano SIM / microSD), compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, NFC, port USB Type-C, Bluetooth 4.2, GPS si A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

p91 - Huawei Mate 9 va fi lansat în data de 3 noiembrie iar phablet-ul dispune de specificații hardware de top

Noul phablet al celor de la Huawei este dotat cu un acumulator de 4.000 mAh si ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 7.0 Nougat.

Huawei Mate 9 price leak 768x356 - Huawei Mate 9 va fi lansat în data de 3 noiembrie iar phablet-ul dispune de specificații hardware de top

Huawei Mate 9 va fi disponibil spre comercializare in 7 variante de culoare(auriu, roz, maro, gri carbon, alb, negru si argintiu) iar preturile vor fi urmatoarele:

  • varianta care dispune de 3 GB de RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern va putea fi achizitionat la pretul de aproximativ 671 de dolari,
  • varianta care dispune de 4 GB de RAM si 128 de GB spatiu de stocare intern va putea fi achizitionat la pretul de aproximativ 784 de dolari,
  • varianta care dispune de 4 GB de RAM si 256 de GB spatiu de stocare intern va putea fi achizitionat la pretul de aproximativ 884 de dolari,
  • varianta care dispune de 6 GB de RAM si 256 de GB spatiu de stocare intern va putea fi achizitionat la pretul de aproximativ 704 de dolari.

p9 - Huawei Mate 9 va fi lansat în data de 3 noiembrie iar phablet-ul dispune de specificații hardware de top

Oficialii Huawei au confirmat faptul ca Mate 9 va fi lansat în data de 3 noiembrie 2016, in cardul unui eveniment care va avea loc in Germania.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu