Huawei Mate 9 este echipat cu procesorul octa-core Kirin 960, scanner de iris și 6 GB de RAM

Huawei Mate 9 este noul phablet din portofoliul companiei chineze iar acum carcasa acestui terminal isi face aparitia in primele imagini “live”.

Huawei-Mate-9-10

Conform celor mai recente informatii se pare ca Huawei Mate 9 dispune de procesorul octa-core HiSilicon Kirin 960 tactat la 2.6 GHz, GPU Mali-T880 MP4, sunt disponibile variante echipate cu 4 GB sau 6 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern va fi de 64 sau 256 de GB, in functie de modelul ales.

Huawei-Mate-9

Huawei Mate 9 va fi disponibil spre comercializare in 3 configuratii iar numele acestora sunt urmatoarele: Standard Edition, Carrier Edition si High Edition.

Camera foto principala este duala si dispune de 20 MP, este dotata cu senzor Leica, stabilizare optica si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Huawei Mate 9 are un display IPS care masoara 6 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Huawei-Mate-9-12

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Huawei ne-au obisnuit deja.

Huawei-Mate-10

Huawei Mate 9 este un phablet dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, NFC, port USB Type-C, Bluetooth 4.1, GPS si A-GPS iar terminalul este dotat cu scanner de iris.

Huawei-Mate-9-13

Huawei Mate 9 va rula cea mai recenta versiune de android, in speta android 7.0 Nougat iar terminalul va fi lansat in data de 8 noiembrie 2016.

Preturile de comercializare ale acestui phablet vor porni de la 479 dolari pentru varianta de baza(standard edition), 509 dolari pentru varianta de mijloc(carrier edition) si ajung la 584 de dolari pentru varianta de top(high edition).

Huawei-Mate-9

Trebuie sa mentionam si faptul ca va fi disponibila si o editie speciala care se va intitula Huawei Mate 9 Monarch edition iar pretul de comercializare al acestui model se va situa in jurul valorii de 704 dolari.

Via: gizchina.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!