ITHOT: Știri din IT & C

Huawei Honor 5A și Honor 5A Plus – terminale dual-sim, compatibile 4G/VoLTE

Huawei a receptionat recent certificarea TENAA pentru 2 terminale mid-range iar acestea poarta numele de Honor 5A si Honor 5A Plus.

huawei honor 5a tenna - Huawei Honor 5A și Honor 5A Plus - terminale dual-sim, compatibile 4G/VoLTE

Ambele terminale sunt similare ca design iar diferentele majore intervin la nivel de hardware si software.

Huawei Honor 5A ascunde sub “capota” un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Huawei Honor 5A este echipat cu un display IPS, care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasele ambelor terminale sunt realizate dintr-o combinatie de policarbonat si aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

huawei honor 5a tenna - Huawei Honor 5A și Honor 5A Plus - terminale dual-sim, compatibile 4G/VoLTE

Huawei Honor 5A masoara 8.9 mm in grosime, este dotat cu un acumulator de 2.200 mAh si ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop.

Celalalt terminal se intituleaza Honor 5A Plus si are la “bord” un procesor octa-core tactat la 1.8 GHz, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

huawei honor 5a plus tenna - Huawei Honor 5A și Honor 5A Plus - terminale dual-sim, compatibile 4G/VoLTE

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Huawei Honor 5A Plus este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

huawei honor 5a tenna - Huawei Honor 5A și Honor 5A Plus - terminale dual-sim, compatibile 4G/VoLTE

Ambele terminale sunt dual-sim, compatibile 4G/VoLTE si dispun de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, radio FM, GPS si A-GPS.

Huawei Honor 5A masoara 8.45 mm in grosime, este dotat cu un acumulator de 4.000 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

honor 5a launch - Huawei Honor 5A și Honor 5A Plus - terminale dual-sim, compatibile 4G/VoLTE

Ambele terminale vor fi lansate in data de 12 iunie 2016, in cadrul unui eveniment care va avea loc in China.

Momentan nu avem detalii cu privire la preturile de comercializare ale acestor terminale, dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Via: themobileindian.com

Lasă un comentariu