ITHOT: Știri din IT & C

Huawei Enjoy Max are acum un preț excelent și dispune de 4GB de RAM

Huawei Enjoy Max este unul dintre cele mai interesante phablet-uri mid-range iar terminalul beneficiaza de un discount consistent acum.

Huawei Enjoy Max ithot ro 114 - Huawei Enjoy Max are acum un preț excelent și dispune de 4GB de RAM

Phablet-ul Huawei Enjoy Max dispune de procesorul Octa-Core Snapdragon 660 tactat la 1.8GHz, GPU Adreno 512, 4GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de “doar” 128 de GB.

Huawei Enjoy Max ithot ro 113 - Huawei Enjoy Max are acum un preț excelent și dispune de 4GB de RAM

Camera foto principala este duala si dispune de 16MP(f/2.0) + 2MP(f/2.4), este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP si este dotata cu lentile wide.

Huawei Enjoy Max este echipat cu un display IPS in format 18.7:9 iar acesta masoara 7.12inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2244×1080 pixeli.

Huawei Enjoy Max ithot ro 12 - Huawei Enjoy Max are acum un preț excelent și dispune de 4GB de RAM

Carcasa acestui phablet este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat care imita destul de bine pielea naturala iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Huawei Enjoy Max ithot ro 11 - Huawei Enjoy Max are acum un preț excelent și dispune de 4GB de RAM

Honor Enjoy Max este un smartphone dual-sim(nano + nano + microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz / 5GHz), Bluetooth 5 si GPS cu GLONASS.

Huawei Enjoy Max ithot ro 13 - Huawei Enjoy Max are acum un preț excelent și dispune de 4GB de RAM

Noul phablet din portofoliul celor de la Huawei are 8.48mm grosime, este echipat cu un acumulator de 5.000mAh care dispune de tehnologia quick charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo cu interfata EMUI 8.2.

Huawei Enjoy Max ithot ro 115 - Huawei Enjoy Max are acum un preț excelent și dispune de 4GB de RAM

Phablet-ul Huawei Enjoy Max se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 289 de dolari prin intermediul celor de la giztop.com.

Huawei Enjoy Max ithot ro 11 - Huawei Enjoy Max are acum un preț excelent și dispune de 4GB de RAM

Lasă un comentariu