ITHOT: Știri din IT & C

Huawei Enjoy 9e are un preț extrem de bun și dispune de cameră duală

Huawei Enjoy 9e este un nou smartphone de buget iar terminalul se afla in promotie acum si astfel poate fi achizitionat la un pret extrem de bun.

Huawei Enjoy 9e ithot ro 112 - Huawei Enjoy 9e are un preț extrem de bun și dispune de cameră duală

Smartphone-ul Huawei Enjoy 9e dispune de procesorul Quad-Core MediaTek Helio A22 care este tactat la 2GHz, GPU IMG PowerVR GE-class, 3GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Enjoy 9e ithot ro 11 - Huawei Enjoy 9e are un preț extrem de bun și dispune de cameră duală

Camera foto principala dispune de 13MP(f/1.8), este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP(f/2.0) si are flash LED.

Huawei Enjoy 9e este echipat cu un display IPS in format 18:9 iar acesta masoara 6.09-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1560 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti.

Huawei Enjoy 9e ithot ro 112 - Huawei Enjoy 9e are un preț extrem de bun și dispune de cameră duală

Huawei Enjoy 9e este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS.

Enjoy 9e ithot ro 14 - Huawei Enjoy 9e are un preț extrem de bun și dispune de cameră duală

Noul smartphone din portofoliul Huawei are 8mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.020mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 9.0 Pie, cu interfata EMUI 9.0.

Smartphone-ul Huawei Enjoy 9e este disponibil spre comercializare acum iar terminalul poate fi achizitionat la doar 179 de dolari prin intermediul celor de la giztop.com.

HUAWEI Enjoy 9S ithot ro 112  - Huawei Enjoy 9e are un preț extrem de bun și dispune de cameră duală

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Huawei Enjoy 9s este disponibil acum la un super pret iar pentru detalii accesati acest link.

Samsung Galaxy A70 ithot ro 214 - Huawei Enjoy 9e are un preț extrem de bun și dispune de cameră duală

Lasă un comentariu