Blog ITHOT.RO

Huawei Enjoy 8 are procesorul octa-core Snapdragon 430, 4 GB de RAM, display IPS HD+ și cameră foto duală

Cei de la Huawei continua seria de lansari iar de aceasta data au lansat trei terminale onteresante si acestea se intituleaza Enjoy 8, Enjoy 8e & Enjoy 8 Plus.

Toate cele trei terminale sunt similare ca design iar diferentele majore intervin la nivel de specificatii hardware.

Incepem cu prezentarea modelului Enjoy 8 iar acesta dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 430 tactat la 1.5 GHz, GPU Adreno 505, sunt disponibile variante de 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispune de 4 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Desigur ca spatiul de stocare intern poate fi extins in ambele variante prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 256 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP + 2 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP, este dotata cu lentile wide si flash LED.

Huawei Enjoy 8 este echipat cu un display IPS FullView in format 18:9, care masoara 5.99 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli si este protejat cu sticla 2.5D rezistenta la zgarieturi.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul se pare ca sta destul de bine si la capitolul finisaje.

Huawei Enjoy 8 este un smartphone dual-sim(nano + nano + microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Huawei are 7.8 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.0 Oreo cu interfata EMUI 8.0.

Huawei Enjoy 8 este disponibil deja spre comercializare in China iar terminalul poate fi achizitionat la aproximativ 206 dolari in varianta de baza si ajunge la 238 de dolari in varianta de “top”.

In cadrul aceluiasi eveniment au lansat si varianta Enjoy 8e iar aceasta dispune de un hardware ceva mai modest si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu