ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Huawei Enjoy 7 Plus – smartphone cu procesor octa-core Snapdragon 435, 4 GB RAM și baterie de 4.100 mAh

Huawei a lansat un nou smartphone iar terminalul poarta numele de Enjoy 7 Plus si dispune de un hardware echilibrat.

Huawei Enjoy 7 Plus este echipat cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 435 tactat la 1.5 GHz, GPU Adreno 506, sunt disponibile variante dotate cu 3 GB de memorie RAM LPDDR3/32 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispune de 4 GB de RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca in ambele variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 12 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Huawei Enjoy 7 Plus are un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Huawei Enjoy 7 Plus este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.1, GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Huawei are 8.35 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 4.100 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat, care a fost customizata cu interfata EMUI 5.0.

Huawei Enjoy 7 Plus va fi disponibil deja spre comercializare din data de 28 aprilie 2017 iar preturile vor porni de la 217 dolari pentru varianta de baza si ajung la 246 de dolari pentru varianta de “top”.

Bineinteles ca in acest buget exista deja pe piata terminale mult mai potente iar unul dintre acestea este UMi Z, despre care puteti afla detaliile complete accesand acest link.

Lasă un comentariu