Huawei Enjoy 6S – smartphone dotat cu procesorul Snapdragon 435, display HD și 3 GB de RAM

Cei de la Huawei au lansat astazi un nou smartphone mid-range iar terminalul poarta numele de Enjoy 6S.

Huawei Enjoy 6S dispune de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 435 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 506, 3 GB de memorie RAM si sunt disponibile variante echipate cu 16/32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Huawei Enjoy 6S este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Huawei Enjoy 6S este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Huawei are 7.6 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.020 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Huawei Enjoy 6S va fi disponibil spre comercializare in 3 variante de culoare iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 230 de dolari.

Trebuie sa mentionam si faptul ca noul smartphone din portofoliul celor de la Huawei va fi disponibil spre comercializare doar prin intermediul retailerilor din China.

Via: gizmochina.com

Lasă un comentariu