Huawei Band 3 Pro a fost lansată

Cei de la Huawei au lansat si o noua bretara de fitness iar aceasta poarta numele de Band 3 Pro și are un design elegnat.

Huawei-Band-3-Pro-ithot-ro-114.jpg

Huawei Band 3 Pro dispune de micro-procesorul Applo 3, secondat de catre doar 384KB RAM, 1MB ROM si 16MP spatiu de stocare intern.

Huawei-Band-3-Pro-ithot-ro-113.jpg

Bretara Honor Band 4 este echipata cu un display AMOLED care masoara 0.95 inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 240 x 120 pixeli iar aceasta este protejata cu sticla rezistenta la zgarieturi si amprente.

Noua bretara de fitness a celor de la Honor are doar 23 de grame si este capabila sa monitorizeze urmatoarele: numarul de pasi, numarul caloriilor arse, ritmul cardiac si este capabila sa monitorizeze inclusiv somnul utilizatorilor.

Huawei-Band-3-Pro-ithot-ro-112.jpg

Huawei Band 3 Pro se poate conecta la orice smartphone iar prin intermediul acestei conexiuni va putea oferi informatii in timp real despre toti parametrii monitorizati.

Trebuie sa precizam si faptul ca bretara rezista la contactul cu apa si praful iar aceasta dispune de: Bluetooth 4.2 LE, accelerometru , pedometru si NFC.

Aceasta bretara are o baterie de 1.00 mAh iar producatorul sustine faptul ca este capabila sa sustina pana la 7 ore de autonomie dar ramane de vazut si cum se descurca in realitate.

Huawei-Band-3-Pro-ithot-ro-115.jpg

Huawei Band 3 Pro va fi disponibila spre comercializare din data de 26 octombrie 2018 iar pretul de comercializare va fi de aproximativ 100 de dolari.

Va reamintim si faptul ca Huawei si-a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si noile flagship-uri iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Huawei-Mate-20-ITHOT-RO-434-9.jpg

(Via)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata