Huawei a lansat recent Honor 7i – smartphone mid-range !

Cei de la Huawei au lansat recent un nou smartphone care se intituleaza Honor 7i si se evidentiaza atat prin intermediul specificatiilor hardware, cat si prin intermediul pretului excelent de comercializare.

Huawei-Honor-7i-3

Huawei Honor 7i  ascunde sub capota procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 616, GPU Adreno 405 , este disponibil in variante de 2 sau 3 GB memorie RAM şi  variante de 16 sau 32 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 64 GB.

Camera foto este rotativa, dispune de 13 MP si este dotata autofocus si flash LED iar oficialii Huawei sustin ca sistemul de rotire al acestei camere, va rezista cu brio minim 2 ani de zile.

Honor 7i  este echipat cu un display IPS de 5.2″ care ruleaza la rezoluţia de 1920 x 1080 pixeli, cea mai recenta versiune de android Lollipop 5.1, customizat cu interfata EMUI 3.1.

Huawei-Honor-7i-1

Huawei Honor 7i  este un smartphone compatibil 4G,  si dispune de functii precum: Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi Hotspot, Bluetooth 4.0 si cititor de amprente.

Noul smartphone Huawei ascunde sub capota un acumulator generos de 3100 mAh, care promite sa livreze o autonomie excelenta.

Huawei-Honor-7i-2

Huawei Honor 7i  va fi disponibil spre comercializare din prima parte a lunii septembrie si va putea fi achizitionat la pretul de aproximativ 250 de dolari in varianta de baza si 320 dolari in varianta de top.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata