ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

HTC One ME a fost lansat si are sub capota Helio X10!

Cei de la HTC au lansat un nou smartphone de top care face parte din  gama ONE si este primul terminal al taiwanezilor echipat cu chipset MediaTek Helio X10.

Helio X10 este un procesor  destul de potent, fiind un  Octa-Core  pe 64 biti, tactat la frecventa de 2,2 GHz care a fost lansat la inceputul acestui an.

HTC One ME adopta acelasi design arhicunoscut al gamei One dar carcasa este realizata dintr-o combinatie de metal(doar rama) si policarbonat.

htco3

Asadar noul membru HTC are sub capota proceorul octa-core MediaTek Helio X10 tactat la 2.2 Ghz, 3GB Ram, 32 GB memorie interna care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului microSD cu maxim 128GB,

HTC ONE ME este echipat cu un display  de 5,2 inch care ruleaza la rezolutie QHD (2560 x 1440 pixeli) cea mai recenta versiune de android Lollipop.

Acumulatorul are capacitatea de 2840 mAh si promite sa sustina o autonomie decenta datorita hardware-ului bine optimizat in acest sens.

HTC-One-ME

Noul membru HTC este dual-sim iar dimensiunile acestuia sunt de 150.99mm x 71.99mm, 9.75mm grosime si o greutate de 155 grame.

Camera principala dispune  de 20MP, este dotata cu blit dual LED si este capabila sa filmeze la rezolutie  4K, iar camera secundara dispune de 4UltraPixeli si promite sa realizeze selfie-uri de calitate.

HTC One ME este dotat cu senzor de amprenta, amplasat in butonul de sub ecran si difuzoare stereo care dispun de  tehnologii precum BoomSound si Dolby Surround.

Momentan nu avem detalii cu privire la pretul acestui terminal dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Lasă un comentariu