HTC ONE M9 supus unui drop-test extrem

Specialistii de la Phonebuff au realizat in cel mai profesionist mod, un drop-test extrem  cu noul amiral al celor de la HTC.

Rezultatele droptest-ului au demonstrat faptul ca HTC One M9 rezista mult mai bine la socuri decat principalii sai rivali, in speta iPhone 6 si Samsung Galaxy S6 .

HTC One M9

Amiralul HTC s-a dovedit a fi extrem de rezistent la socuri si a ramas utilizabil la finalul acestui test extrem desi avea ecranul complet crapat.

m9-screen-drop-test

Se pare ca M9 incearca sa-i „sufle” lui Galaxy S6 titlul de cel mai rezistent smartphone al momentului, dar oare va reusi?

Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii sau pe facebook.

Vizionare placuta!

Asa cum ne-au obisnuit producatorii, dupa lansarea unor device-uri de top aduc si varianta imbunatatita prin versiunile “Plus”. Iata ca taiwanezii de la HTC, dupa lansarea lui HTC One M9 din luna martie a acestui an, au pregatit si versiune imbunatatita, HTC One M9 Plus, care a ajuns pe rafturile din Romania in luna august 2015.

[wptab name=’Design’]

Pe partea de design, HTC One M9 Plus prezinta aceleasi caracteristici ca si predecesorul sau, HTC One M9. Atfel, preia design-ul integral metalic specific HTC si il imbina cu noi functionalitati printre care marimea ecranului de 5,2 inch si senzorul de amprenta digitala.

In partea de jos, pe centru, este inscriptionat logo-ul telefonului – “HTC”. Grila difuzorului este impartita in doua pentru a face loc scanerului de amprenta, iar receptorul care se afla in partea de sus nu se extinde pe toata suprafata deoarece lasa loc senzorului de proximitate si camerei secundare care se foloseste in special pentru selfie-uri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata