Blog ITHOT.RO

HTC Desire 12 este dotat cu procesor quad-core, display HD+ și 3 GB RAM

Tot in cadrul aceluiasi eveniment, cei de la HTC au lansat si smartphone Desire 12 iar terminalul dispune de un hardware ceva mai modest fata de modelul Desire 12+.

HTC Desire 12 este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MT6739 tactat la 1.5 GHz, GPU PowerVR Rogue GE8100, sunt disponibile variante dotate cu 2 GB de memorie RAM/16 GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern.

Desigur ca in ambele variante, spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2 TB.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu senzor BSI, PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

HTC Desire 12 are un display IPS in format 18:9 iar acesta masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

HTC Desire 12 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz), Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la HTC are 8.2 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.730 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat cu interfata HTC Sense UI.

HTC Desire 12 va fi disponibil spre comercializare incepand de luna viitoare iar preturile de comercializare vor pleca de la 150 de Euro pentru varianta de baza si vor ajunge la 200 de Euro pentru varianta de “top”.

Va reamintim si faptul ca Lenovo a lansat astazi mai multe terminale interesante iar detaliile complete sunt disponibile aici.

 

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu