HTC Desire 10 Lifestyle – smartphone echipat cu display HD, 3 GB de memorie RAM si android 6.0 Marshmallow

Cei de la HTC pregatesc intens lansarea noilor terminale care fac parte din gama Desire iar acestea poarta numele de Desire 10 Lifestyle si Desire 10 Pro.

HTC-Desire-10-Pro-1

Conform celor mai recente informatii se pare ca HTC Desire 10 Lifestyle dispune de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon, vor fi disponibile variante echipate cu 2 GB de memorie RAM/16 GB spatiu de stocare intern si 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern.

HTC-Desire-10-Pro-1-768x693

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu senzor BSI si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

HTC Desire 10 Lifestyle este echipat cu un display care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasele ambelor terminale sunt realizate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar acestea vor fi disponibile in mai multe variante de culoare.

HTC Desire 10 Lifestyle este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS. compun

Sistemele de sonorizare ale ambelor terminale sunt formate din cate 2 difuzoare stereo amplasate frontal iar acestea poarta “semnatura” Boomsound.

Bineinteles ca ambele smartphone-uri vor rula versiunea de android 6.0 Marshmallow, care va fi customizata cu interfata HTC Sense UI.

HTC-Desire-10-Pro-1

Momentan nu exista detalii despre specificatiile hardware ale lui HTC Desire 10 Pro dar poate fi admirat in imaginile de mai sus si probabil ca terminalul va dispune de un hardware ceva mai potent.

Se pare ca HTC va lansa ambele terminale la finalul lunii septembrie iar momentan nu exista detalii cu privire la preturile de comercializare ale acestora, dar vo reveni cu un update pe aceasta tema.

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!