ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Honor WaterPlay – tabletă dotată cu procesorul Kirin 659, 3 GB de RAM iar aceasta posedă certificarea IP67

Honor a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si o tableta interesanta iar aceasta poarta numele de WaterPlay si dispune de un hardware potent.

Honor WaterPlay este echipat cu procesorul octa-core Kirin 659 tactat la 2.36 GHz, GPU Mali T830-MP2, sunt disponibile variante dotate cu 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 4 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 8 MP si este dotata cu autofocus iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Honor WaterPlay are un display QXGA care masoara 10.1 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1200 de pixeli.

Carcasa acestei tablete este realizata in totalitate din aluminiu iar aceasta pare sa stea binisor si la capitolul finisaje.

Honor WaterPlay este disponibila atat in varianta only Wi-Fi,c at si in varianta care dispune de conexiune 4G/LTE iar ambele dispun de: WiFi 802.11 ac (2.4 GHz si 5 GHz), Bluetooth 4.1 LE si GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noua tableta din portofoliul celor de la Honor are 7.8 mm grosime, este echipata cu un acumulator de 6.660 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar aceasta ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Trebuie sa mentionam si faptul ca tableta poseda certificarea IP67, asadar va rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Honor WaterPlay va fi disponibila spre comercializare in China din data de 24 octombrie 2017 iar preturile de comercializare vor porni de la 303 dolari pentru varianta de baza(only Wi-Fi) si vor ajunge la 410 dolari pentru varianta de top(care dispune de conexiune 4G/LTE).

Va reamintim si faptul ca Honor a lansat astazi si un smartphone mid-range iar terminalul se intiuleaza 7X si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu