Honor Pad 2 – tabletă echipată cu procesorul octa-core Snapdragon 616, display FullHD și 3 GB de RAM

Cei de la Honor au lansat in cadrul aceluiasi eveniment si o tableta interesanta iar aceasta poarta numele de Pad 2.

honor-pad-2-1

Honor Pad 2 dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 616 tactat la 1.5 GHz, GPU Adreno 405, 3 GB de memorie RAM si sunt disponibile variante echipate cu 16 sau 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

honor-pad-2-3

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Honor Pad 2 este echipata cu un display IPS, care masoara 8 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 × 1200 pixeli.

Carcasa acestei este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Honor Pad 2 este disponibila atat in varianta Wi-Fi only, cat si in varianta compatibila 4G/LTE(cu functie de apel) iar ambele variante dispun de: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS si GLONASS.

honor-pad-2-4

Noua tableta din portofoliul celor de la Honor este dotata cu un acumulator de 4.800 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow, care a fost customizata cu interfata Emotion UI 4.1.

honor-pad-2-5

Honor Pad 2 este disponibila spre comercializare in 2 variante de culoare(auriu si alb) iar preturile de comercializare sunt urmatoarele:

  • Honor Pad 2 in varianta Wi-Fi only, 3 GB de RAM si 16 GB spatiu de stocare intern poate fi achizitionata la 148 de dolari;
  • Honor Pad 2 in varianta Wi-Fi only, 3 GB de RAM si 32 GB spatiu de stocare intern poate fi achizitionata la 192 de dolari;
  • Honor Pad 2 in varianta care dispune de conexiune 4G/LTE, 3 GB de RAM si 32 GB spatiu de stocare intern poate fi achizitionata la 222 de dolari.

honor-pad-2-1

Asadar noua tableta din portofoliul celor de la Honor detine un raport atractiv intre pret si specificatii dar din pacate piata tabletelor este intr-o scadere continua.

honor-6x-11

Va reamintim si faptul ca in cadrul aceluiasi eveniment a fost lansat si smartphone-ul Honor 6X iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!