Blog ITHOT.RO

HomTom S7 poate fi achiziționat la doar 469 de lei și terminalul dispune de 3GB de RAM + senzor de amprente

HomTom S7 este un alt smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul poate fi achizitionat acum la doar 469 de lei.

HomTom S7 dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP + 2 MP, este dotata cu senzor CMOS, HDR si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

HomTom S7 este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280×640 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul sta bine si la capitolul finisaje.

HomTom S7 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la HomTom are 8.9 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.900 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

HomTom S7 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 469 de lęi iar oferta completa este disponibila aici.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul Nubia Z17 Mini poate fi achizitionat acum la un pret extrem de atractiv iar pentru detalii accesati acest link.

Lasă un comentariu