ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

HomTom HT10 dispune de procesorul deca-core Helio X20, display FullHD, 4 GB de RAM și scanner de iris

Smartphone-ul HomTom HT10 se afla in promotie acum pe everbuying.net iar terminalul poate fi achizitionat la un pret atractiv.

Homtom-HT10-1

HomTom HT10 ascunde sub „capota” procesorul deca-core MediaTek Helio X20 tactat la 2.0 GHz, GPU Mali-T880 MP4, 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

 Camera foto principala dispune de 21 MP, este dotata cu AF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

HomTom HT10 este echipat cu un display IPS, care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele sunt de buna calitate.

HomTom HT10 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE( in standardele FDD+TDD) si dispune de: Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi hotspot, Wi-Fi direct, bluetooth 4.1 iar terminalul este dotat cu scanner de iris.

Homtom-HT10-3

Asadar acest smartphone este compatibil si cu „vestita” retea 4G a celor de la Digi Mobil, despre care puteti afla mai multe detalii accesand acest link.

Homtom-HT10-7

Noul flagship al celor de la Homtom are 9.8 mm grosime, ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow si este echipat cu un acumulator de 3.200 mAh, care dispune de tehnologia fast charging.

Homtom-HT10-5

HomTom HT10 poate fi achizitionat prin intermediul everbuying.net la pretul de doar 220 dolari (939 de lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Trebuie sa mentionam si faptul ca oferta este limitata iar terminalul este disponibil in 2 variante de culoare, in speta: alb si negru.

Lasă un comentariu