Home Noutăți Gorilla Glass Victus rezistă la căzături

Gorilla Glass Victus rezistă la căzături

by BYTZA

Corning Gorilla Glass Victus este noua versiune de sticla dedicata terminalelor mobile iar smartphone-urile high-end vor fi primele care vor beneficia de punctele forte ale acesteia. Pana acum Corning Gorilla 6 era cea mai buna varianta de a proteja smartphone-urile care au carcasele realizate din combinatia de sticla si aluminiu dar aceasta se zgarie destul de usor iar in cazul unei cazaturi accidentale, sufera avarii majore care necesita inlocuirea.

Acum cei de la Corning vor sa revolutioneze industria de profil si promit faptul ca noua sticla Glass Victus rezista cu brio la cazaturi de la o inaltime de 2 metri iar rezistenta la zgarieturi este de doua ori mai mare fata de modelul Corning Gorilla 6. Asadar suna mult prea bine pentru a fi adevarat si probabil ca in viata reala aceasta sticla nu este atat de rezistenta precum o lauda producatorul dar ramane de vazut.

Dupa cum ati putut vedea, smartphone-ul testat rezista cu brio la testele supuse si se pare ca Samsung va fi primul producatorul din industria de profil care va lansa un smartphone acoperit cu sticla Corning Gorilla Glass Victus.

Cel mai probabil noile flagship-uri Samsung vor fi primele care vor beneficia de sticla Corning Gorilla Glass Victus dar nu uitati nici de faptul ca a mai ramas destul de putin timp pana in momentul in care Samsung va lansa phablet-ul Galaxy Note 20 iar terminalul poate fi admirat acum in primele imagini de presa.

Via

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments