Blog ITHOT.RO

Google Pixel XL2 este echipat cu procesorul octa-core Snapdragon 835, 4 GB de RAM și display Quad HD

Specificatiile hardware ale noului smartphone Google Pixel XL2 si-au facut aparitia in GFXBench iar terminalul dispune de un hardware extrem de potent.

Google Pixel XL2 este dotat cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835 tactat la 2.4 GHz, GPU Adreno 540, 4 GB de memorie RAM si 128 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 12.3 MP, este dotata cu stabilizare optica si flash LED iar camera foto secundara dispune de 7 MP.

Google Pixel XL2 este echipat cu un display AMOLED care masoara 5.6 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2560×1440 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 5.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate tot din materiale premium si cel mai probabil va pastra aceeasi linie de design.

Google Pixel XL2 este un smartphone compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11ac (2.4 si 5 GHz), Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si senzor de amprente.

Noul flagship al celor de la Google este dotat cel mai probabil cu un acumulator de 3.500 mAh iar terminalul ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 7.1.1 Nougat.

google-pixel-6

Momentan nu exista detalii cu privire la data de lansare sau pretul de comercializare al acestui terminal dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Va reamintim si faptul ca noul flasghip al celor de la OnePlus se apropie cu pasi repezi de lansare iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: techupdate3.com 

Lasă un comentariu