Home Noutăți Google Pixel Slate vine dotat cu 16GB de RAM

Google Pixel Slate vine dotat cu 16GB de RAM

by BYTZA

Cei de la Google au lansat in cadrul aceluiasi eveniment si o tableta extrem de interesanta iar aceasta poarta numele de Pixel Slate.

Tableta Google Pixel Slate este echipata cu noile procesoare Intel Celeron 8th Gen/Intel Core m3/Core i5/Core i7, sunt disponibile variante dotate cu 4GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare pe SSD, 8GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare pe SSD si variante dotate cu 16GB de memorie RAM/256 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 8MP(f/1.8) si este dotata cu autofocus iar camera foto secundara dispune tot de 8MP(f/1.9) si este echipata cu lentile wide.

Tableta Google Pixel Slate are un display LCD care masoara 12.3inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 3000×2000 pixeli  si dispune de Google Pixelbook Pen.

Carcasa acestei tablete este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar aceasta se poate transforma rapid intr-un mini laptop prin intermediul tastaturii care poate fi atasate extrem de usor.

Tableta Google Pixel Slate ruleaza Chrome OS si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 GHz, 5 GHz), 2×2 (MIMO), Bluetooth 4.2 si are doua port-uri USB-Cs + senzor de amprente.

Noua tableta din portofoliul celor de la Google are doar 7mm grosime si este echipata cu un acumulator de 48Wh care poate sustine pana la 12 ore de autonomie iar aceasta dispune de tehnologia fast charging.

Sistemul de sonorizare este stereo iar difuzoarele sunt amplasate frontal si tableta are doua microfoane care contribuie la anularea zgomotului de fond.

Tableta   este disponibila deja spre comercializare in Statele Unite iar preturile pornesc de la 599 de dolari pentru varianta de baza si ajung la 1599 de dolari pentru varianta de top.

(Via)

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments