Google Pixel și Pixel XL – terminale cu procesoare Snapdragon 821, 4 GB de RAM și Nougat 7.1

Noile terminale din portofoliul celor de la Google se intituleaza Pixel și Pixel XL iar acum acestea isi fac aparitia in primele imagini live.

Googel-Pixel-2

Ambele terminale semana destul de mult ca design cu mult mai celebrul iPhone 6 iar acestea dispun de specificatii hardware similare.

nexus-sailfish

Conform celor mai recente informatii se pare ca Google Pixel și Pixel XL sunt echipate cu procesoarele quad-core Snapdragon 820/821(ce mai probabil va fi vorba de SD21), GPU Adreno 530, 4 GB de memorie RAM si vor fi disponibile variante de 32 GB(pt Pixel) sau 32/128 de GB(pt Pixel XL) spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 12 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Googel-Pixel-3

Google Pixel este echipat cu un display de 5 inch și Pixel XL dispune de un display ceva mai generos, care masoara 5.5 inch in diagonala iar ambele ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasele ambelor terminale sunt realizate in totalitate din aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Googel-Pixel-1

Ambele modele sunt terminale dual-sim, compatibile 4G/LTE cu VoLTE si dispun de: WiFi 802.11ac (2.4 si 5 GHz), Bluetooth 4.2, GPS , USB Type-C si senzor amprente.

Googel-Pixel-3

Google Pixel este dotat cu un acumulator de 2.700 mAh iar Pixel XL dispune de un acumulator ceva mai generos a carui capacitate este de 3.450 mAh.

nexus-sailfish

Atat Google Pixel, cat si Pixel XL ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 7.1 Nougat.

https://youtu.be/aNnCtmyujLA

 

Google va lansa aceste terminale in cadrul unui eveniment de amploare, care va avea loc in San Francisco pe 4 octombrie 2016.

Via: androidpolice.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!