Blog ITHOT.RO

Google Pixel C – tableta de 10.2″ care ruleaza android 6.0 Marshmallow!

In cadrul aceluiasi eveniment cei de la Google au lansat pe langa Huawei Nexus 6P si LG Nexus 5X, o tableta de 10.2″ care ruleaza cea mai recenta versiune de android 6.0 Marshmallow.

google_pixel_c_side

Google Pixel C este o tableta de tip 2 in 1 care ascunde sub capota procesorul octa-core NVIDIA Tegra X1, 3 GB RAM si este disponibila in 2 variante de stocare de respectiv 32 si 64 GB.

Noua tableta a celor de la Google vinde echipata cu un display IPS de 10.2″ care ruleaza la rezolutia de 2560×1800 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 4, ceea ce inseamna ca va rezista cu brio la zgarieturi.

Trebuie sa mentionam si faptul ca Google Pixel C este dotat cu USB Type-C iar carcasa acesteia este realizata in totalitate din metal si finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Google Pixel C va fi disponibila spre comercializare din prima parte a lunii octombrie iar preturile de comercializare sunt urmatoarele:

  • Google Pixel C in varianta de 32 GB va putea fi achizitionata la pretul de 499 dolari
  • Google Pixel C in varianta de 64 GB va putea fi achizitionata la pretul de 599 dolari

Fam_Hero_w_Ryu_WHT_BCK

Din pacate tastatura de tip dock nu este inclusa in preturile celor 2 variante disponibile si astfel aceasta va trebui achizitionata separat la un pret de “doar” 149 dolari.

Va invitam sa vizualizati si intregul eveniment care a avut loc la San Francisco in cursul acestei seri.

Lasă un comentariu