Goldgenie a lansat o serie limitata de iPhone 6!

Cei de la Goldgenie au lansat recent o serie limitata a celebrului iPhone 6, pe care l-au customizat atat de mult incat un astfel de model poate fi achizitionat la “doar” 3 milioane de dolari.
iPhone-6-Goldenie-1

Compania Goldenie este recunsocuta pentru faptul ca tuneaza diverse gadgeturi, pentru utilizatorii care au un mare potential financiar si isi doresc ca terminalele lor sa fie exclusiviste si luxoase.

Noua colectie se intituleaza Diamond Ecstasy si include mai multe versiuni de iPhone 6 iar cumparatorii pot opta pentru versiunea din aur de 24 de karate, aur roz sau platina.

Toate terminalele din aceasta colectie exclusivista sunt acoperite cu sute de diamante care le confera un plus de stil si eleganta.

iPhone-6-Goldenie-2

Inclusiv ambalajul in care se livreaza acest terminal este unul exclusivist care va satisface si cerintele celor mai pretentiosi cumparatori.

Cei mai pretentiosi cumparatori isi pot comanda si customiza dupa bunul plac propriul produs iar partea buna este ca pretul “decent” se mentine indiferent ca este vorba de un produs aflat deja pe stoc sau ca optati pentru a lansa o comanda noua.

 Trebuie sa mentionam si faptul ca puteti alege dintr-o gama variata de pietre pretioase, gen diamante traditionale albe, roz sau negre dar sunt disponibile si safire sau rubine.

Asadar acum stiti in ce sa investiti banii daca veti fi fericitul castigator al marelui premiu de la Loto :))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata