Blog ITHOT.RO

Gionee W919 este un smartphone dotat cu procesor octa-core, display HD, 6 GB de RAM, clapetă și Nougat

Compania chineza Gionee pregateste lansare unui nou smartphone care dispune de clapeta iar terminalul se intituleaza W919 si poate fi admirat acum in primele imagini “live”.

Gionee W919 dispune de un procesor octa-core tactat la 2.5 GHz, secondat de catre 6 GB de memorie RAM si 128 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu PDAF, stabilizare optica  si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Gionee Gionee W919 este echipat cu un display-uri duale, de tip IPS care masoara 4.2 inch in diagoanala, ruleaza la rezolutia de doar 1280 x 720 pixeli si sunt protejate cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si piele iar finisajele vor fi cu siguranta de cea mai buna calitate.

Gionee W919 este un smartphone dual-sim(nano + micro), compatibil 4G/LTE si dispune de:  WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu A-GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noul smartphone al celor de la Gionee are 16.2 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Gionee W919 va fi lansat in curand iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestuia dar banuim faptul ca va fi unul extrem de “piperat”.

Va reamintim si faptul ca Samsung a lansat anul trecut un smartphone similar ca design iar terminalul se intituleaza W2018 si detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu