Gionee S10CL – smartphone echipat cu procesor quad-core, display HD, 4 GB de RAM și cameră selfie de 16 MP

Gionee au receptionat certificarea TENAA pentru un nou smartphone interesant iar terminalul se intituleaza S10CL si dispune de un hardware echilibrat.

Gionee S10CL este echipat cu un procesor quad-core tactat la 1.4 GHz, secondat de catre 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 16 MP si este dotata cu lentile wide.

Asadar avem de-a face cu un smartphone dedicat celor care adora slefie-urile si doresc sa obtina imagini cat mai calitative.

Gionee S10CL are un display LTPS care masoara 5.2 nch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Gionee S10CL este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Gionee are 7.9 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.100 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1.1 Nougat, cu interfata Amigo OS.

Gionee S10CL va fi lansat in curand iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestuia dar vo reveni cu un update pe aceasta tema.

Va reamintim si faptul ca Gionee a lansat recent phablet-ul M6S Plus iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu