ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Gionee S10C dispune de procesorul quad-core Snapdragon 427, 4 GB de RAM și cameră selfie de 16 MP

Gionee a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si o varianta ceva mai “cheap” a smartphone-ului S10 iar noul terminal se intituleaza S10C si dispune de un hardware mult mai modest.

Gionee S10C este dotat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 427 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 16 MP si este dotata cu lentile wide.

Gionee S10C este echipat cu un display IPS care masoara 5.2 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul se pare ca sta foarte bine si la capitolul finisaje.

Gionee S10C este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Gionee este echipat cu un acumulator de 3.100 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat cu Amigo OS.

Gionee S10C este disponibil deja spre comercializare in China iar terminalul poate fi achizitionat la aproximativ 220 de dolari.

Bineinteles ca in acest buget exista deja pe piata terminale mult mai potente, asadar ramane de vazut cat succes va fi capabil sa inregistreze acest smartphone.

Va reamintim si faptul ca in cadrul aceluiasi eveniment au fost lansate si smartphone-urile S10S10B iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu