Gionee S10B – smartphone echipat cu procesorul Helio P10, display FHD, 4 GB de RAM și cameră foto duală

Compania chineza Gionee a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si smartphone-ul S10B iar terminalul dispune de un hardware ceva ai modest decat modelul de baza, in speta S10.

Gionee S10B este echipat cu procesorul MediaTek Helio P10 tactat la 1.8 GHz, GPU Mali T860, 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune 13 MP + 5 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 16 MP si este dotata cu lentile wide.

Gionee S10B este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa unibody este realizata tot din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt de buna calitate.

Gionee S10B este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Gionee este dotat cu un acumulator de 3.700 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Gionee S10B este disponibil deja spre comercializare in China iar terminalul poate fi achizitionat la aproximativ 320 de dolari.

Va reamintim si faptul ca Gionee a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si smartphone-ul S10 iar pentru a afla detaliile complete accesati acest link.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu