ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Gionee P8 Max – smartphone dotat cu display HD, 3 GB de memorie RAM și Marshmallow

Compania chineza Gionee pregateste lansarea unui nou smartphone elegant si echilibrat iar terminalul poarta numele de P8 Max si este suceesorul modelului P7 Max.

Bineinteles ca si de aceasta data au “scapat” pe internet cateva imagini cu noul terminal si am aflat inclusiv specificatiile hardware ale acestuia.

Asadar, smartphone-ul Gionee P8 Max este echipat cu un procesor quad-core tactat la 1.5 GHz, secondat de catre 3 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Gionee P8 Max este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Gionee P8 Max este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.1, GPS cu A-GPS si GLONASS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Gionee este dotat cu un acumulator de 3.150 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow, care a fost customizata cu interfata Amigo 3.2.

Gionee P8 Max va fi lansat in curand iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestuia dar banuim ca se va situa in jurul valorii de aproximativ 150 de dolari.

Bineinteles ca vom vedea acest smartphone si pe meleaguri autohtone prin intermediul brasovenilor de la Allview, asadar tineti aproape.

Va reamintim si faptul ca Gionee si-a lansat recent si noul flagship iar terminalul se intituleaza M2017 si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: themobileindian.com

Lasă un comentariu