Gionee P7 – smartphone echipat cu procesor quad-core, display HD, 2 GB de RAM și Marshmallow

Compania chineaza Gionee a lansat un nou smartphone entry-level iar terminalul poarta numele de P7 si dispune de un hardware decent.

Gionee P7 este echipat cu un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, secondat de catre 2 GB de memorie RAM si 16 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu auto-focus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Gionee P7 are un display IPS care masoara 5 inch diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Gionee P7 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, GPS cu A-GPS si GLONASS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Gionee este dotat cu un acumulator de 2.300 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow, care a fost customizata cu interfata Amigo 3.2.

Gionee P7 va fi disponibil in curand spre comercializare in mai multe variante de culoare(alb, auriu si gri carbon) iar terminalul va putea fi achizitionat la “doar” 150 de dolari.

Bineinteles ca vom vedea acest smartphone si pe meleaguri autohtone prin intermediul brasovenilor de la Allview.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu