ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Gionee Marathon M5 mini – smartphone dotat cu un acumulator de 4.000 mAh si carcasa din metal!

Gionee a lansat astazi un nou smartphone mid-range iar acesta se intituleaza Marathon M5 mini si se evidentiaza atat prin intermediul designului elegant cat si prin intermediul specificatiilor hardware.

Gionee-Marathon-M5-mini-1

Gionee Marathon M5 mini ascunde sub „capota” procesorul quad-core MediaTek MT6735 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Gionee Marathon M5 mini este echipat cu un display IPS de 5″ care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta metal si sticla iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Gionee Marathon M5 mini este un smartphone dual-sim, compatibil 3G/HSPA+ si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS si USB OTG.

Gionee-Marathon-M5-mini-2

Noul smartphone al celor de la Gionee are 9.6 mm grosime iar sub „capota” ascunde un acumulator generos de 4.000 mAh, care promite sa livreze o autonomie excelenta.

Trebuie sa mentionam si faptul ca Marathon M5 mini ruleaza versiunea de android 5.1.1 Lollipop care a fost customizata cu interfata Amigo UI 3.1.

Gionee-Marathon-M5-mini-1

Gionee Marathon M5 mini va fi disponibil in curand spre comercializare iar momentan nu avem detalii cu privire la pretul de comercializare, dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

2 comentarii la „Gionee Marathon M5 mini – smartphone dotat cu un acumulator de 4.000 mAh si carcasa din metal!”

Lasă un comentariu