ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Gionee Marathon M5 a fost lansat si face furori !

Cei de la  Gionee sunt hotarati sa lanseze smartphone-uri cat mai diversificate atat ca hardware cat si ca pret pt a ajunge in posesia cat mai multor utilizatori.

Astfel odata cu lansarea flagship-ului Elife E8 cei de la Gionee au lansat si Marathon M5, care este un smartphone din zona mid-range care face senzatie prin faptul ca are sub capot 2 baterii a cate 3010 mAh fiecare.

Gionee-Marathon-M5-1

Asadar Marathon M5 este echipat cu 2 acumulatori gigant care au o capacitate totala de 6020 mAh iar oficialii Gionee sustin ca sunt capabili sa sustina o autonomie de peste 4 zile.

Marathon M5 are sub capota procesorul quad-core MediaTek MT6735  tactat la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM şi 16 GB memorie internă care poate fi extinsa prin intermediul slotului microSD cu maxim 32 GB.

Display-ul este un AMOLED de 5.5″ care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli cea mai recenta versiune de android Lollipop.

Gionee-Marathon-M5-2

Camera principala dispune de 13 MP si LED flash, este capabila sa filmeze la rezolutie full-hd iar camera secundara dispune de 5 MP si promite sa surprinda selfie-uri de calitate pt impatimitii acestora.

 Gionee Marathon M5 poate fi achizitionat la pretul de 370 de dolari incepand cu data de 25 iunie 2015.

Lasă un comentariu