ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Gionee M7 Power este echipat cu un procesor octa-core, display HD+, 4 GB de RAM și baterie de 5.000 mAh

Cei de la Gionee pregatesc lansarea unui nou smartphone interesant iar terminalul se intituleaza M7 Power si dispune de un hardware potent.

Gionee M7 Power este echipat cu un procesor octa-core, secondat de catre 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Gionee M7 Power are un display IPS FullView in format 18:9, care masoara 6 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar terminalul pare sa stea bine si pe partea de finisaje.

Gionee M7 Power este un smartphone dual-sim(nano+nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Gionee are 8.6 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 5.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1.1 Nougat.

Gionee M7 Power va fi lansat in data de 28 septembrie 2017 iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 250 de dolari.

Acum ramane de vazut daca vom vedea acest smartphone si pe meleaguri autohtone, prin intermediul brasovenilor de la Allview.

Lasă un comentariu