Blog ITHOT.RO

Gionee M7 Plus este un phablet dotat cu procesor octa-core, 6 GB de RAM, display FullHD și android 7.1 Nougat

Cei de la GFXBench au dezvaluit specificatiile unui noul phablet Gionee iar terminalul se intituleaza M7 Plus si dispune de un hardware potent.

Gionee M7 Plus este echipat cu procesorul octa-core MediaTek MT6758 tactat la 2.3 GHz, GPU ARM Mali G71, 6 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de  card microSD.

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Gionee M7 Plus este echipat cu un display IPS care masoara 6 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia cel putin “suspecta” de 2160 × 1080 pixeli dar cel mai probabil este o greseala a celor de la GFXBench.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul va sta cu siguranta foarte bine si la capitolul finisaje.

Gionee M7 Plus este un phablet dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Gionee M7 Plus: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul phablet din portofoliul celor de la Gionee este dotat cel mai probabil cu un acumulator de 3.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1 Nougat.

De retinut faptul ca va fi disponibila si o versiune ceva mai modesta ca specificatii iar aceasta se va intitula M7 si va fi lansata in cadrul aceluiasi eveniment.

Momentan nu exista detalii cu privire la data de lansare sau pretul de comercializare al acestora dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Va reamintim si faptul ca Leagoo pregateste lansare unui nou smartphone interesant iar terminalul poarta numele de KIICAA Mix si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: androidpure.com

Lasă un comentariu