Blog ITHOT.RO

Gionee M7 Mini are procesor quad-core Snapdragon 425, 3 GB de RAM, display HD+ și baterie de 4.000 mAh

Compania chineza Gionee a lansat si o varianta mult mai accesibila a smartphone-ului M7 Plus iar noul terminal se inituleaza M7 Mini si dispune de un hardware echilibrat.

Gionee M7 Mini este echipat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secudara dispune tot de 8 MP.

Gionee M7 Mini are un display IPS FullView, in format 18:9, care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul pare sa stea destul de bine si pe partea de finisaje.

Gionee M7 Mini este un smartphone dual-sim(nano+nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Gionee are 8.5 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1.1 Nougat cu interfata Amigo OS 5.0.

Gionee M7 Mini va fi disponibil spre comercializare incepand de luna viitoare iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 210 dolari.

Va reamintim si faptul ca Gionee a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si smartphone-ul M7 Plus iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu