Gionee M6S Plus – phablet dotat cu procesor octa-core, display FHD, 6 GB de RAM și baterie de 6.020 mAh

Gionee M6S Plus este noul phablet din portofoliul companiei chineze iar terminalul dispune de un hardware potent si va fi lansat in curand.

Gionee M6S Plus este echipat cu un procesor octa-core tactat la 2.0 GHz, secondat de catre 6 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 12 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Gionee M6S Plus este echipat cu un display AMOLED care masoara 6 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Gionee M6S Plus este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul phablet din portofoliul celor de la Gionee are 8.2 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 6.020 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0.1 Marshmallow.

Gionee M6S Plus va fi lansat in data de 24 aprilie 2017 iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestuia dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Mai mult ca sigur vom vedea acest phablet si pe meleaguri autohtone prin intermediul brasovenilor de la Allview dar acum ramane de vazut cand, sub ce nume si la ce pret :).

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu