Gionee M6 Plus – smartphone cu procesor octa-core, display FullHD, 4 GB de RAM si baterie de 6.020 mAh

Compania chineza Gionee pregateste intens evenimentul de lansare al noilor terminale din portofoliu iar acestea se intituleaza M6 si M6 Plus.

GIONEE-M6-1

Daca specificatiile lui M6 au fost dezvaluite deja se pare ca Gionee pastreaza misterul cu privire la specificatiile hardware ale lui M6 Plus.

gionee-m6-Plus-2

Pana acum stim doar ca M6 Plus este echipat cu un acumulator extrem de generos, a carui capacitate este de 6.020 mAh si dispune de tehnologia fast charging.

Banuim ca restul specificatiilor hardware sunt similare cu ale lui M6 si probabil ca diferentele majore intervin doar la nivel de dimensiune display si capacitate acumulator.

Va reamintim faptul ca Gionee M6 ascunde sub “capota” procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 652, GPU Adren 510, 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern care nu poate fi extins.

GIONEE-M6-1

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Gionee M6 are la „bord” un superb display AMOLED care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasele ambelor terminale este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Gionee-M6-8

Gionee M6 are 8.4 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 5.000 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Gionee este un dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, A-GPS si GLONASS iar terminalul este echipat cu senzor de amprenta.

GIONEE-M6-1

Cei de al Gionee vor lansa ambele terminale in data de 26 iulie 2016 in cadrul unui eveniment de amploare care va avea loc in China.

Via: themobileindian.com

Adaugă comentariul tău ceva mai jos

  Subscribe  
Notify of