Gionee M6 Mirror – smartphone echipat cu display AMOLED FullHD, 3 GB de RAM și Marshmallow

Compania chineza Gionee a lansat un nou smartphone iar terminalul poarta numele de M6 Mirror si dispune de un hardware echilibrat.

Gionee M6 Mirror este echipat cu un procesor quad-core Mediatek tactat la 1.5 GHz, 3 GB de memorie RAM si 16 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

 Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu senzor Exmor-Rs CMOS si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Gionee M6 Mirror este echipat cu un display AMOLED care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Dupa cum puteti vedea cei de la Gionee nu si-au ascuns nici de aceasta data afinitatea pentru carcasele “glossy” care se transforma instant intr-un adevarat “aspirator” de amprente.

Gionee M6 Mirror este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de:  Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, A-GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Gionee are 8.2 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.150 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow, care a fost customizata cu interfata Amigo 3.2 UI.

Gionee M6 Mirror este disponibil deja spre comercializare in mai multe variante de culoare si poate fi achizitionat la „doar” 216 dolari.

Bineinteles ca in acest buget sunt disponibile pe piata o multime de variante mult mai potente, asadar noul smartphone din portofoliul celor de la Gionee va inregistra un succes “rasunator”.

Nu are fi exclus sa vedem acest terminal si pe meleaguri autohtone, prin intermediul brasovenilor de la Allview iar pretul de comercializare va fi cu siguranta mult mai “piperat”.

Via: techlector.com

Lasă un comentariu