ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Gionee F6 este un smartphone dotat cu procesor octa-core, 4 GB de RAM, display HD+ și cameră foto duală

Compania chineza Gionee a receptionat certificarea TENAA pentru un nou smartphone mid-range iar terminalul se intituleaza F6 si dispune de un hardware echilibrat.

Gionee F6 este echipat cu un procesor octa-core, vor fi disponibile variante dotate cu 3 GB de memorie RAM si respectiv 4 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern va fi de 32 de GB si va putea fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP + 2 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Gionee F6 are un display IPS care masoara 5.7 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1440 × 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul va sta cu siguranta bine si pe partea de finisaje.

Gionee F6 este un smartphone dual-sim(nano+ nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Gionee are 7.8 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.970 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1.1 Nougat, cu interfata Amigo OS 5.0.

Gionee F6 va fi lansat in curand iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si pretul se va situa in jurul valorii de aproximativ 250 de dolari.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu